fredag 3 oktober 2008

Inställd match pga vatten

Vatten, stan är full av vatten, lite grann i hatten.. och vem fan har dött av det? När Vänskapen anlände till Sandåkra i onsdags var planen täckt av vatten. Väldigt besvikna inser vi snart att det inte blir någon match. Varför visste vi ingenting om detta? Korpen hör av sig en halvtimme innan match, vid samma tidpunkt vi vanligtvis brukar samlas och talar in ett meddelande på Coachs telefonsvarare vilket vi märker senare.

Lite försynt frågar jag senare korpen per mail hur rutinerna för planernas spelduglighet är. Svaret jag fick var följande: "Rutinen är att vaktmästarna som sladdar och kritar planerna meddelar oss om planen inte går att spela på men detta gjordes inte av någon anledning i onsdags utan det var domarna som fick ta beslutet på plats." Olyckligt och tråkigt. Men Vänskapen är inte de som hänger läpp, istället körde vi ett par rundor blixten och alle man i målet i det svala och våta höstmörkret. Theos kraftiga skrapsår från förra onsdagen dunkades upp och Adam slängde sig i vattenpölarna. Pelle visade underbara initiativ i målet och han kan vara på väg att nå sin formtopp för säsongen.



Matchen mot Bagarmossen Öfvre som skulle spelats i onsdags blir uppskjuten och kommer att spelas i Hökarängen måndagen den 13 oktober kl. 18.45 där några av hos har varit och spelat ett par matcher med Batmobile. Det är en plan som vi minns med glädje även om den må ligga lite lagom otillgängligt till.

1 kommentar:

  1. fin tackling på Kylan, följt av rull å Coach's
    kissvatten å sen ett lågt skott på mål, vilken kväll det var för egen del. Kände stor samhörighet!

    SvaraRadera