torsdag 11 september 2008

Inga överraskningar i omg. 12

Omgång 12 av korpens division 10 södra spelades igår utan Vänskapen. Det bjöds dock inte på några överraskningar. Aspside skåpade ut Borussia med 8 mål mot 1 och Hanks gjorde detsamma med något blygsammare siffror i mötet med Mix Trix som slutade 4-1. Black Jack verkar ha haft det lite svårare och vann endast med uddamålet 2-1 mot Tikitania. Stackars Bagarmossen fick ännu en spellös kväll då de åkte på sin andra WO och tillskrevs segern med 5-0 mot S-laget.

Tabelläget ser riktigt mörkt ut för Vänskapen för tillfället då vi huserar i mitten med en femteplacering. Det är en avgrund upp till 4an Bagarmossen men vi räknar iskallt med att plocka poäng i matcherna framöver. Om det kommer räcka till avancemang i tabellen är än så länge oklart men Coach Tsappos försöker se det positiva i sammanhanget. -Nu kan vi fokusera på att spela gladfotboll och underhålla våra fans istället för att kriga oss blodiga. Vi skall försöka ta vara på de återstående matcherna och nöta in vår spjutformation för att i framtiden konsekvent kunna leverera.

Vänskapen som inte för inte hade speluppehåll i samband med VM-kvalet hade en hel del spelare på planer och bänkar runt om i världen igår kväll. Vi såg Sverige besegra Ungern på Råsunda och tuggade med Lasse L efter matchen kring vissa taktiska spörsmål samt framtida sammarbeten. Vi har en del att lära varandra och utan att gå in på för många detaljer kan jag meddela att Lasses resultatmässiga framgångar är något Vänskapen också eftersträvar samtidigt som Vänskapens publikstöd och sambafotboll är något Lasse gärna vill inkorporera i landslaget. Vi får se vad detta utmynnar i men Vänskapens Taktiker med stort T, Olle, uttalar sig till TT att "vi ser mycket förväntansfullt på detta starkt potentiella samarbete och att planer redan nu finns för ett gemensamt träningsläger till sommaren 2009, innan dess kommer jag och Lasse kontinuerligt hålla kontakten, allt som oftast över ett par dry martini nere på Eken".

1 kommentar:

  1. Vad fint att VPs officiella expert taktiker fick sig ett snack med Lasse L. Jag tror att han har mer att lära av oss än vad vi har av honom!

    SvaraRadera