fredag 9 maj 2008

Är Vänskapen Torpedos en supporterförening i upplösningstillstånd?

Var är Vänskapen Torpedos? Är det en supporterförening i upplösningstillstånd? För er som inte vet vad VT eller Vänskapen Torpedos är så kan vi i laget med stolthet berätta att det är Vänskapen Pungpinans egna supporterförening. VT startades i början av förra säsongen av en av våra mest hängivna supportrar. Under matcherna i division 16 var antalet supportrar över alla förväntningar och under vissa matcher var det till och med fans som hade smugglat med instrument på läktaren. Detta ledde självklart till vad vi skulle vilja kalla en publikfest med många glada miner!


En medlem i VT sa såhär förra året: "Vänskapen är som osten i min Bacon käse wurst". Detta tycker vi i ledningen avspeglar hängivenheten hos våra fans.

Tyvärr har denna grupp av "die hard" fans lyst med sin frånvaro under VPs senaste matcher, så när VPs spelare sitter i sina lyxbilar på väg hem ställs självklart frågan: "Har vi inte VTs stöd längre?". Enligt illasinnade rykten har VTs El Presidente beslutat sig för att flytta utomsocknes. Kan detta vara möjligt? Och kommer det i sånna fall verkligen påverka hans särställning som Vänskapens mest hängivna supporter? Eller kan detta måhända ytterligare elda på den patriotism han så länge kännt för sin ursprungstrakt?

Vi i ledningen vill i vilket fall uppmana alla våra fans, Torpedos eller ej att komma till våra matcher och heja fram laget till seger, ni är del av Vänskapen!!

3 kommentarer:

  1. Detta måste bli väckarklockan för alla våra fans där ute. Om de ska kunna leva upp till ordspråket "Vänskapen är som osten i min Bacon käse wurst" är det nog dags att börja steppa upp nu-det går ju iallafall inte att skylla på vädret! Vänskapen är inte sig lik utan dess hängivna supporter skara...

    /Gustaf

    SvaraRadera
  2. Ja det visar tydligt vilken nivå våra supportrar måste komma upp i denna säsong.

    SvaraRadera
  3. Jag kommer att styra VT på distans och kommer att dyka ner så fort jag har tid. Ansvaret för VT kommer, när jag saknas, att lämnas över till El Vice Presidente. I övrigt önskar jag VP all lycka under säsongen!

    SvaraRadera