torsdag 29 maj 2008

Stor besvikelse i Bandhagen

Vänskapens första match i Bandhagen blev svettigt möte mot Mix Trix. Med i princip fullt lag ställde vi upp i vanlig ordning och tutade och körde. Snabbt dök målchanserna upp en efter en och i samma ordning sumpade vi dom, en efter en. Trots ett bitvis mycket vackert spel och en del bra avslut kom vi inte till. Istället gjorde Mix Trix 1-0 på en kvick vändning som ställde både försvar och målvakt i Vänskapen.








VP fortsatte i sitt höga tempo att stressa, springa och spela på ett mycket viljestarkt och målmedvetet vis men fortfarande utan att få in bollen i buren. I början av andra får Gustaf en ful knuff i ryggen i straffområdet vilket resulterar i straff. Han lägger den själv distinkt... utanför. Vidare har inte minst Olle ett flertal chanser av olika sort där Mix Trix' målvakt storspelar, ibland även med en gnutta flax, som när Johan skjuter i ribban på Olles retur t ex.

Totalt låg skottstatistiken uppskattningsvis på 20-2 i skott på mål, vilket är ett starkt resultat av Vänskapen att få till, men vi måste ju få in bollarna också. Till viss del kan vi erkänna Mix Trix keeper som skyldig till det, men ändå! Överlag såg Vänskapen bra ut och det är en stor besvikelse att åka hem ifrån Bandhagen poänglösa.

Resultat:
Vänskapen Pungpinan - Mix Trix 0 - 1
Målskyttar:
-

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar