tisdag 6 maj 2008

Träning: IN YOUR FACE BITCH!!

Träningen i söndags blev en riktig succé trots den ringa uppslutningen av totalt tre man. De tre starka var Hannes, Theo & Johan som fick en riktig kanondag i solen nere på Snösätras makadamblandade grus. Det blev en och en halv timme blixten där skottekniken finslipades och bitvis såg riktigt bra ut. Även en hel del härdning tränades då Johan fick till ett par fina fullträffar. Den första på halvvolley smiter förbi Hannes bakhuvud med en nanometer när han försöker skynda sig in i målet efter en liten exkursion borta i diket, sedan dunkar bollen stenhårt i ribban och smackar Hannes rätt i nyllet. Efter en hel del vrålflabb från oss åskådare och lite rodnad från Hannes är vi snabbt igång igen och då smäller det på nytt. Ett stenhårt skott från Johan mot bortre stolpen som Theo skarvar via knät rakt upp i pungen. Ett par andfattiga minuter senare är han dock okej igen, starkare och ståtligare än innan!

Träningen följdes av en spännande match mellan Milan och Inter som Theos gullgossar rodde hem med 2-1. Antagligen hurrades det så det stog härliga till i Bigamin. Långt innan dess hade Hannes och Johan begett sig mot Söderstadion för att möta upp med Olle. På en pub såg vi andra halvlek i det milanesiska derbyt innan vi gick upp och såg Bajen spela ut IFK Göteborg, tyvärr utan att göra några mål. Bajens spel såg ut ungefär som Vänskapens brukar göra, roligt och spännande, utan några vettiga avslut. Pappa upp i dagen, skulle man kunna säga. Största besvikelsen var dock att Johans gamla favoritramsa "Vi ska våldta era horor" lös med sin frånvaro. Kanske kan Vänskapen Torpedos göra något åt det till matchen imorgon?

Var det förresten någon som missade Kobra och Fotbollskvälls ombyte igår? Det var riktigt kul att se, går så klart att se på svt play. Däremot undrar iaf jag vad som har hänt med fokuset på Allsvenskan? Inte ens veckans resultat redovisades.. whack!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar