torsdag 11 juni 2009

VP visar vad dom går för!

De flesta tisdagarna betyder match för vänskapen och denna tisdag var det mor SportSällskapet Sthlm.
Stämmningen inför matchen var inte på topp på grund av att det var ett tag sedan laget vunnit. Denna tisdag skulle det dock bli skillnad!
Matchen börjar på vanligt vi med ett övertaggat VP som jagade boll och gick in hårt i närkamperna. Detta resulterade i en hel del fina målchanser som till att börja med inte blev något mål. Detta skapade frustration och gjorde att laget la i ännu en växel. I mitten av första halvlek slår Nisse en skott/pass över SportSällskapets backar som Sebbe sedan likt ett konstverk klackar in. 1-0 till VP! Det luktar vinst i luften vilket eggar på hela laget. Kort efter det första målet slår Theo en krossboll som Stor-Olle snappar upp och dunkar in, 2-0.

I andra halvlek har inget förändrats, VP kör på och Sportsällskapet försöker hänga med. Detta resulterar i en grisningssituation i Sportsällskapets straffområde där Sebbe får tån på bollen vilket ger VP 3-0.
Efter detta rycker Sportsällskapet upp sig och håller lite boll. I ett av lagets svagare ögonblick får en av deras mittfältare driva fram med bollen och avlossa ett skott, straffområdet är fullt av folk och Glenn ser inte bollen i tid vilket ger Sportsällskapet ett tröstmål. 3-1.
Detta mål ger dem hopp och det känns som att hela sportsällskapet är anfallare, mycket dumdristigt! Detta öppnar för kontring viket Gustaf tar vara på och som den rutinerade striker han är så la han lätt in 4-1.
Mot slutet av andra halvlek så uppstår ännu en grisningssituation Sportsällskapets straffområde, denna gång rensas bollen bort mott kortsidan men snappas upp av Sebbe. Sebbe slår ett lågt inlägg mot straffpunkten som Theo hinner först på och dunkar in 5-1 vilket också blir slutresultatet.

Eftersom det saknas bilder från den här matchen så lägger bloggredaktionen upp denna bild för att visa hur upprörda våra motståndare var efter deras förlust.