onsdag 3 juni 2009

1-1 i väl utförd match

Vänskapen var synligt taggade inför matchen och var inställda på vinst! Matchen började bra och vänskapen höll hög press på ett något mer bollsäkert FC Vantör. I mitten av första halvlek får Theo öppen gata något till vänster om straffområdet och drar iväg ett skott. Skottet susar mellan benen på försvarare och anfallare som är upptagna med att gröta runt vilket gör att 1-0 är ett faktum.

Efter målet slappnar laget av en aning vilket ger Vantör ett något större spelrum. Mot slutet av första halvlek resulterar detta i en kontring för vantör med resultatet att bollen studsar obehagligt på mållinjen, på tok för obehagligt för Björn som puttar bollen över målet med hjälp av handen. Domaren ser rött och visar detsamma vilket betyder att Björn får kliva av för resten av matchen. Utöver det röda kortet får FC Vantör en straff som ger 1-1.

I andra halvlek är kämparglöden på topp igen även fast laget är en man kort. Detta visar sig genom att Vänskapen får åtskilliga chanser som tyvärr inte resulterar i något mål. Vantör är dock inte chanslösa utan satsar hårt på att få med sig tre poäng. Matchen slutar dock 1-1 och vi kan konstatera att detta är ett väl godkänt resultat för ett decimerat Vänskapen Pungpinan.

Efter matchen fick bloggens utsände en kommentar av en synligt frustrerad Björn:
-Ibland tänker man inte och då händer saker som den här men nu vet iallafall kidsen hur man inte ska göra!