måndag 14 april 2008

Inför premiären: misslyckad träningsmatch och vattendränkt plan

Söndagen den 13/4 hade vi planerat att spela en träningsmatch mot inomhuskorplaget Pungpinan Boys. Efter mycket om och men dyker de till slut upp med 5 man vilket gör att vi inte kan spela någon ordentlig match. Men eftersom vi ändå har masat oss ut så är det ju lika bra att spela lite, så vi lånar över ett par gubbar och spelar. Tyvärr kan vi inte testa vår nya uppställning, Olle-taktiken (eller den bakvända och dubbla Mighty Ducks-formationen som den också kallas), eftersom halva laget spelade med motståndarna etc. Tyvärr kunde vi inte heller spela ihop oss ordentligt och det blev ganska snabbt lojt spel i och med att vi inte hade några avbytare eller chans att vila. Det märks dock att vi behöver spela tillsammans, det var en hel del snedsparkar och bristande känsla i spelet, så det var riktigt synd att vi inte kunde få till någon riktig träningsmatch (i år heller!!). Däremot så har vi ju ändå hållit i gång ett par veckor så förhoppningsvis hittar vi snabbt tillbaka till vårt gamla härliga sambaspel så fort säsongen drar igång.

Vidare så spelar vi vår första match mot Aspside, som vann våran serie förra året men som vi spelade 2-1, 0-1 emot. Det ska inte alls bli någon omöjlighet att vinna mot dem men det känns väldigt viktigt att alla är på plats så vi har tillräckligt med avbytare då det tycks ha fuskats med fysträningen i vinter.

Jag vet inte vilka som kastade ett öga på planen (Sandåkra BP, Norra Sköndal) när ni susade förbi med bussen igår men den ser riktigt jävla dålig ut, halva är täckt av stora vattenpölar så vi får bara hoppas att det hinner rinna undan innan onsdag. Annars finns det nog stor risk för att första omgången ställs in, eller flyttas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar