lördag 21 september 2013

Torsk igen

Måndagens match mot Mardrömselvan gick inte helt enligt planerna. På grund av en lätt besvikelse och uppgivenhet har redaktionen därför behövt samla sig en aning och avlägger rapport först nu. Det om det.

I måndags kunde Vänskapen med gott självförtroende, efter ett par matcher med bra spel, ställa upp ett stabilt lag på Hökarängens grus i det lätta höstregnet. Trots att VP spelade samlat och bra åkte vi genast på ett baklängesmål. På en hörna föll en markering bort och Mardrömselvan kunde enkelt nicka in 1-0 bakom Olle som var chanslös i målet. Resten av matchen förde Vänskapen spelet men hade problem med avsluten. Trots att det ändå såg bättre ut på den punkten än senast så lyckades M11:ans stabila keeper spika igen kassen. Närmast var Mattias med en stolpträff efter ett påpassligt framspel via Adam och Johan. Både detta och målet förevigades av Mardrömselvan som dokumenterade matchen medelst rörlig bild, och som går att se här:





Tabelläget ser nu bedrövligt ut men inför de sista matcherna satsar Vänskapen helt sonika på att plocka så många trepoängare som möjligt för att sjunka med flaggan i topp, samt höja moralen inför stundande innesäsong.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar