måndag 9 september 2013

Big Popa på rehab, VP kryssar

I måndagens drabbning på Hökarängens grus hette Vänskapens motstånd Hjelmskallarna. VP mönstrade ett starkt lag, dock utan Big Popa som vanligtvis vaktar kassen. Han drog den klassiska "båtbenet" och låg istället hemma i soffan och moffade ostkrokar. Det gjorde inget då Johan placerades mellan stolparna. Bortsett från det första anfallet som Hjelmstkallarna åstadkomma via en kontring i 100 knyck med ett perfekt inlägg på en perfekt panna hade de knappt ett skott på mål. Så Vänskapen fick alltså även denna vecka börja i uppförsbacke med 1-0 i nacken.

Tack vare ett disciplinerat och målmedvetet spel kunde dock pinan rulla på bra och fick en hel del skott på mål. Det dröjde dock tills det återstod enbart fem minuter innan de lyckades spräcka nollan. Efter ett antal hörnor/inkastsparkar efter varandra drar Theo en riktigt fin inkastspark i båge över hela straffområdet mitt i plytet på Adam som mosar in bollen bakom keepern. Trots en massiv press resten av matchen blir det inga fler mål och matchen slutar oavgjort.

Formkurvan har dock definitivt vänt då VP idag visade prov på en enorm vilja och glädje och lyckades spela riktigt bra. Nästa vecka kan vi garanterat vänta oss höstens första seger!

Hjelmskallarna - VP, 1-1
Mål: Adam
Assist: Theo

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar